2012-01-23 09:04:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - magának árt, ha dühét másokra szórja

Napi horoszkóp január 23.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Könnyebb önnek ma eladnia, mintsem megvalósítania az ötleteit. Az azonban mindig beválik önnél, hogyha a mások érzelmeire próbál hatni. Csak vigyázzon, hogy ne menjen át egyfajta érzelmi zsarnokoskodásba a hatni akarása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Csak annyit várjon el másoktól, amit magától is szívesen juttatna bárkinek. Igaz ez az anyagiakra, az érzelmekre, és a figyelemre is. A Jupiter és a Szaturnusz tartós szembenállása valamilyen tartós vitát jelez kedvesével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hajlamos lehet arra ma, hogy csak azokat a tényeket ismerje el, lássa be, amelyek alátámasztják az ön koncepcióját. Ezzel a stratégiával azonban könnyen a saját áldozatává válhat. Örüljön neki, ha felvilágosítják mások.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy kis plusz bevételre tehet ma szert, ami, ha nem is húzza ki a csávából, némileg enyhítheti a gondjait. A küzdelem azonban még tartós lesz. Talán tartósabb, mint gondolná. De mindig lesz apró segítség is, bízzon a jó sorsában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha társat keres, tartsa nyitva a szemét, mert közelebb van a lehetőség, mint gondolná. Talán valaki olyannal alakulhat ki vonzalom, akire eddig álmaiban sem gondolt, aki inkább ellenszenvet keltett önben. Ámor huncut és nagy úr!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön nagyszerű szervező, és legfőbb erénye, hogy mindig odafigyel az apró részletekre is! Az erény azonban hátránnyá is válhat, ha másoktól is ugyanezt várja el. Ne vesse el mások ötleteit, csak azért, mert azok kidolgozatlanok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jó hír: irigyei száma hamarosan szaporodni fog. Ez persze azt is jelentheti, hogy ön kissé elvonul a világtól, és magára marad. Ez azonban csak időleges. Rengeteg új barátja lehet, találjon rájuk, vagy hagyja, hogy megtalálják önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kötelességének érzi, hogy biztonságot nyújtson a partnerének. Ez addig szép és jó, amíg ő is kötelességének érzi, hogy ezt valami módon viszonozza. Az egyoldalúság azonban mindig galibához vezet. Adjon neki módot a viszonzásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ahhoz, hogy jól érezze magát, szüksége van annak tudatára, hogy ön mellett van valaki, akiben maradéktalanul megbízhat. Még arra is hajlandó, hogy mindenben alávesse magát az ő akaratának. Ámde önnek szüksége van a szabadságra is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Plútó most maradéktalanul segíti önt abban, hogy minden tehetségét, lehetőségét maradéktalanul kihasználja. Ha azonban nem így tesz, akkor e bolygó gondoskodni fog a frusztráló érzésekről is. Keresse meg saját határait!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Talán kiváló emberismerőnek hiszi magát, de bizony, még önt is meg lehet vezetni. Különösen a mai napon legyen hát óvatos, főleg üzleti és pénzügyekben. A szerelem más: ott nem árt az ábránd, csak ne akarjon rá építeni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma nehezen fékezi meg indulatait, pedig leginkább magának árt azzal, ha dühét másokra szórja. Talán épp egy jóindulatú támogatóját riasztaná el magától e tettével. A legfőbb támogatója pedig épp a kedvese, ezt ne feledje!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: